JAREN ERVARING
WIJ ZIJN EEN ALLROUND DESIGNBUREAU

ons team

Wicked Webdesign is een jonge organisatie met een ideaal. “Wij willen onze klanten beter bedienen”. Met een verzamelde ervaring van meer dan 17 jaar, op het gebied van design. En uitgebreide kennis van technieken, in het bouwen van websites, shops. Wij zijn ready voor alle soorten graphic, design en signing projecten, niks is ons te gek!

Dat gezegd te hebben, heeft Wicked Webdesign een simpele filosofie. “Mensen ondernemen met mensen en eerlijkheid duurt het langst”. Wij hanteren een persoonlijke aanpak van rechtstreeks communiceren. Samen ondernemen met onze klanten. Wat kan, kan. Wat nog niet kan…. daar bedenken we een oplossing voor! En dat zeggen we je straight. Jouw succes is ons succes!WIJ ZIJN
GESPECIALISEERD IN DEZE SOFTWARE

Branding & Design

BEHIND THE SCENES


 

BEFORE AND AFTER,
WICKED WEBDESIGN BV

 
 

BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN
EN DE REVIEWS

 • Gewoon WAUW! Geweldig Ontwerp! Ons logo, huisstyle en website zijn precies geworden zoals wij voor ogen hadden. Meedenkend, creatief den top en snelle service! Bedankt Team Wicked Webdesign!
  Frederick
  Bimmerlab
 • Wicked Webdesign is een innovatief en een vooral servicegerichte organisatie. Gericht op meedenken en ontwikkelen van de webshop voor ons bedrijf. Team Wicked Webdesign is een echte aanrader.
  Shan
  Tintero Blinderen
 • Team Wicked Webdesign heeft onze website weer helemaal up to date gemaakt. De afspraken waren duidelijk, de prijzen helder en de samenwerking erg prettig. Inmiddels akkoord gegeven op een 2de opdracht.
  Ashvin
  MT Utrecht
 • Deze toppers hebben mijn schildersbedrijf op weg geholpen aan branding met drukwerk en een website dat werk oplevert! Ga zo door Riv! Ik raad ieder aan Wicked Webdesign aan!
  Michiel
  van Hanswijk Schilderwerken
 • Wicked Webdesign neemt je stap voor stap mee. En als eindresultaat heb ik een geweldige mooie website! It's just me! Wicked Webdesign staat altijd voor je klaar! Als leek heb ik veel geleerd! Echt een aanrader!!
  Brian
  Rijschool Quincy
 • Ongelooflijk deze club, stelletje tovenaars! Team Wicked Webdesign zijn snel en perfectionisten in hun vak! Ze hebben echt mijn logo, huisstijl, drukwerk, autobelettering tot de website geregeld! 1 woord Toppers!
  Dennis
  Jollie's Rioolservice
 • Echt WAUW! Wat een super team! Ons logo, huisstyle en website zijn precies geworden, geen woorden voor. Meedenkend, creatief den top, geduld en snelle service! Bedankt Team Wicked Webdesign!
  Jasmina
  Summerville bewindvoeringen
 • Team Wicked Webdesign heeft een nieuwe huisstijl, logo en website ontworpen voor mijn bedrijf. De afspraken waren duidelijk, de prijzen helder en de samenwerking super. Thanks Riv!
  Edon
  EO Global